Pronađite svoj dom

O nama

Agencija za nekretnine Božjak nekretnine je agencija registrovana za poslove u prometu i zakupu nepokretnosti i  posluje u Zrenjaninu. Bavimo se prikupljanjem zahteva za prodaju i kupovinu nekretnina, procenom vrednosti svake nekretnine, prezentovanjem aktuelnih nekretnina, razgledanjem nepokretnosti na terenu, pronalazenjem kupaca i poslovnim pregovaranjem, izradom kupoprodajnih ugovora. Naš posao je da razumemo i pratimo potrebe naših klijenata, i da se trudimo da zadovoljimo njihova očekivanja u pružanju usluga u prometu i zakupu nepokretnosti.

Rešenjem Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija agencija Božjak nekretnine je upisana u Registar posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti pod brojem 1076.

Misija

Stvaramo okruženje poverenja, saradnje i međusobnog uvažavanja s našim klijentima u kome naša rešenja, usluge i aplikacije zadovoljavaju kriterijume kvaliteta, pouzdanosti, diskreciju, prilagodljivosti i inovativnosti. Želimo da osiguramo i zadržimo visoki kvalitet usluga uz stalan proces poboljšanja istih.

Vizija

Želimo da nas klijenti, partneri i društvo prepoznaju kao stručnije, pouzdano i kvalitetnije poduzeće na području poslova u prometu nekretnina.

Pouzdanost

Sertifikat

Sertifikat bonitetne izvrsnosti Company Wall